olgunmadak
New Member
rica ederiz kardeşim.
Blade__ said:@olgundamak
Dostum güzel çalışıyor ama bu botta tek sorun tag ları alamıyorum code tagı yada quote tagı içine alınmış kısımları aynı taglarla geri çekemiyor bu durumda çekilen post çok karma karışık görünüyor diğer prıgramlar var ama ben bu yüzden bu botu kullanamıyorum baktım biraz anlamdım fazla bu tagları çekme olayını düzeltme şansımız olabilirmi acaba code ve diğer tag ları alma olayını mutlaka sizde görümüşsünüzdür denediyseniz
birde ilginçtir bazı forumlardan veri çekemiyor vbulletin olduğu halde ve seolu forumlar aynı versiyon ve seolu bir forumden çekebilirken diğer forumdan alamıyor bir enlleme koyuluyor galiba forumkuranlar tarafından
DikSa said:What's wrong ?
neha1981 said:it gives me successful message during install & during copying post etc
but i cant see any posts copied and one more thing the category drop down for my forum is blank, i have prefix in my db please guide
I added my stuff to the file...Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/*******/public_html/**********/forums/bot/bilgiler.php on line 11
Backup install.php and delete your server.