N Nite-Hax New Member Mar 12, 2009 #2 Can you be more specific ? I cant really understand... Off Topic: Esti Roman ? Miam cam dat seama dupa poza.jpg
Can you be more specific ? I cant really understand... Off Topic: Esti Roman ? Miam cam dat seama dupa poza.jpg
D draque New Member Mar 12, 2009 #3 Greu e sa iti dai seama ) Cum fac sa apara poza aia acolo , ce e incercuit.
N Nite-Hax New Member Mar 12, 2009 #4 Sa faci sa apara asta ? Aia apare doar la thread's care are "Reply" noi. Nu se poate sa faci tu ca sa apara... (Apare ea singura)
Sa faci sa apara asta ? Aia apare doar la thread's care are "Reply" noi. Nu se poate sa faci tu ca sa apara... (Apare ea singura)
D draque New Member Mar 12, 2009 #5 Ok thanks, am obs ca la mine pe forum nu apare si daia am intrebat. La vbseo te pricepi ?
N Nite-Hax New Member Mar 12, 2009 #6 Meh...Nu prea. Its trimit siteul meu prin PM si daca mai ai ceva "probleme" acolu sunt mai toata ziua. Siteul e now si are doar 10 members Dami si siteul tau dak vrei sa vad si eu cum arata.
Meh...Nu prea. Its trimit siteul meu prin PM si daca mai ai ceva "probleme" acolu sunt mai toata ziua. Siteul e now si are doar 10 members Dami si siteul tau dak vrei sa vad si eu cum arata.